WERKWIJZE EN TARIEVEN

Vastgoedstyling (verkoopstyling)

Bij vastgoedstyling wordt de gehele woning gerestyled volgens de hands-on methode van House of KIKI. Met de styling kijk ik naar uw meubels, kleuren en materialen die zijn toegepast in de desbetreffende ruimtes, hierbij zoek ik passende interieur accessoires die de style versterken en de sfeer verbeteren.

Over het algemeen maak ik hierbij gebruik van in de woning aanwezige accessoires. Echter kan het zijn dat er items moeten worden aangeschaft. Deze accessoires blijven achter in uw woning en zijn uw eigendom.

Tijdens een vrijblijvende afspraak kom ik graag uw woning bekijken. Nadien ontvangt u een offerte voor het stylen van uw woning.

Verkoopstyling particulier / makelaars


Woningfotografie

 

Meubelverhuur 


Gastvrouw

Uw Open Huis vlekkeloos laten verlopen? BY PEET! kan voor u deze taak op zich nemen. Als gastvrouw en vastgoedstylist kan ik de positieve elementen van uw woning benadrukken. De mensen die uw Open Huis bezoeken, worden warm welkom geheten en voorzien van een hapje en drankje BY PEET!


Schoonmaak

Geen tijd om uw woning schoon en opgeruimd gereed te hebben voor uw Open Huis of bezichtiging. Geen stress, BY PEET! biedt een schoonmaakservice aan, zodat uw gehele huis van tevoren wordt schoon gemaakt en een frisse uitstraling achterlaat.

 

Interesse gewekt?

Heeft u vragen omtrent vastgoedstyling, interieurstyling of fotoreportages?

Bel, WhatsApp, mail of vul het contact formulier in, voor het maken een vrijblijvende (online) afspraak. Wellicht tot ziens!


Neem nu contact op

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie