Vastgoedstyling

BY PEET! Vastgoedstyling helpt u om uw woning zo optimaal te presenteren op de woningmarkt. Uit onderzoek is gebleken, dat potentiële kopers op woningsites binnen een paar seconden al bepalen of een huis goed aanvoelt.

Ik kijk met een objectieve blik, door de ogen van uw potentiële koper, naar uw woning. BY PEET! werkt volgens de hands-on-methode, oftewel dat ik meteen de handen uit de mouwen steek om zo de meerwaarde van uw woning te accentueren. Middels praktische oplossingen presenteer ik uw woning optimaal bij een breed publiek, waarbij de pluspunten van uw woning worden benadrukt. 

BY PEET! is bedreven om met kleine aanpassingen in uw interieur grote kansen te creëren. Met als uitgangspunt om met minimale kosten een maximaal resultaat te bereiken. Indien gewenst, bied ik een compleet pakket van inkoop van meubelen en/of accessoires aan.

Woningfotografie

Aantrekkelijke foto’s zijn essentieel voor een succesvolle verkoop van uw woning. Het is van belang dat uw woning zich in het brede aanbod positief onderscheidt van de andere woningen. 

BY PEET! zorgt er voor dat uw woning met een aantrekkelijke en onderscheidende presentatie bij potentiële kopers in het oog springt. Zo haalt u meer uit uw bezichtigingen, met als doel de verkoop van uw woning.

Meubelverhuur

Een leegstaande woning verkoopt doorgaans minder snel dan een gemeubileerde woning. Een potentiële koper kan zich niet altijd voorstellen hoe een woning eruit kan zien én aanvoelt wanneer deze is ingericht. Een neutraal gemeubileerde woning, waarvan het karakter van de woning goed uiteen wordt gezet, leidt tot een spoedige en betere verkoop van uw woning. 

BY PEET! is aangesloten bij een meubelverhuur organisatie en is uitgerust om uw lege woning volledig te meubileren en stijl- en sfeervol in te richten, zodat de beste punten van uw woning worden geaccentueerd. 

Interesse gewekt?

Heeft u vragen omtrent vastgoedstyling, interieurstyling of fotoreportages? 

Bel, WhatsApp, mail of vul het contact formulier in, voor het maken een vrijblijvende (online) afspraak. Wellicht tot ziens!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie