Vorige slide
Volgende slide

vakantiewoning styling

Mijn voorliefde voor de Wadden is als kind ontstaan. Een paar keer per jaar verbleef ik met mijn ouders op het prachtige Ameland. Door de jaren heen werd de passie voor het Wad alleen maar sterker. Inmiddels wordt die liefde ook gedeeld met mijn eigen gezin, waardoor wij regelmatig op de Wadden verblijven.

Hieruit voortkomend heeft BY PEET! een exclusief label gelanceerd, namelijk BY PEET! Waddenstyling, waarbij ik mij specifiek richt op interieur- en verkoopstyling van recreatiewoningen op de Waddeneilanden. Vanuit dit label worden de volgende diensten geleverd: 

  • interieurstyling
  • verkoopstyling
  • online presence (representatieve foto’s voor verhuur of verkoop)
 
Steeds meer mensen zijn op zoek naar een tweede huis en investeren in een vakantiewoning of -appartement op de Waddeneilanden. Vanuit rendement oogpunt is dit interessant. Enkele weken per jaar zelf genieten en de rest van het jaar uw vakantiewoning of -appartement verhuren voor een goed rendement. Dit laatste is niet vanzelfsprekend, daar moet u wel degelijk iets voor doen. 
 

BY PEET! Waddenstyling verzorgt op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog de interieur- en verkoopstyling van uw vakantiewoning of -appartement.

Haal meer uit uw vakantiewoning op de Wadden

Binnen het aanbod van recreatiewoningen, zien we vooral dat verouderde vakantiewoningen minder rendement maken. Consumenten willen tegenwoordig dezelfde luxe als thuis. Dus het gebruik van oude meubels op zolder kan echt niet meer.

Het zoeken naar een fijne en comfortabele vakantiewoning start grotendeels op internet. Uw online presentatie is daarom van groot belang. Representatieve foto’s zijn daarom een must bij de verhuur van uw vakantiewoning. 

Toekomstige gasten willen op voorhand de beleving kunnen proeven hoe het is om in uw vakantiewoning te verblijven. Uw gasten willen een ontspannen vakantie. Een stijl- en sfeervol ingericht vakantiehuis draagt daarbij aan mee. Een modern interieur en luxe afwerking zorgt voor een hogere bezettingsgraad.

wadden styling

Heeft u een prachtige vakantiewoning op een van de Waddeneilanden? U bent van plan om uw vakantiewoning te gaan verhuren? Of wilt u juist niet verhuren en wilt u zich thuis voelen in uw tweede (t)huis? 

BY PEET! Waddenstyling kan de interieurstyling van uw vakantiewoning verzorgen of uw huidige interieur voorzien van een verfrissende en hedendaagse touch up. Handig als u bijvoorbeeld op afstand woont en hiervoor geen tijd heeft. 

Daarnaast kan ik voor u representatieve foto’s maken voor uw online presentatie op diverse verhuursites of uw eigen website. Zo wordt uw recreatiewoning een mooie eyecatcher voor uw toekomstige huurder.

Mocht u overwegen uw vakantiewoning te verkopen, dan kunt u mij tevens inschakelen voor de verkoopstyling.

Interesse gewekt?

Heeft u vragen omtrent vastgoedstyling, interieurstyling of fotoreportages? 

Bel, WhatsApp, mail of vul het contact formulier in, voor het maken een vrijblijvende (online) afspraak. Wellicht tot ziens!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie