‘Hang curtains, they make a room seem finished. Think of them as the lipstick of decorating’

Petra de Graaf Stylist

Over BY PEET!

BY PEET! Vastgoedstyling is opgericht door Petra de Graaf. Ik ben een enthousiaste, creatieve en ondernemende vastgoedstylist met oog voor detail. Gepassioneerd door alles wat met wonen en interieur te maken heeft. Zelf heb ik meerdere verhuizingen en verbouwingen, in zowel het binnen- als buitenland, meegemaakt. Doordat ik telkens, na het verbouwen en stylen van mijn woningen, succesvolle verkopen wist te realiseren, werd de basis gelegd om hier een professioneel karakter aan te gaan geven. Tijd om mijn ervaring toe te passen in praktijk.

Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist, opgeleid door House of KIKI, onder andere bekend van het tv-programma ‘Uitstel van Executie’. Tevens heb ik de Masterclass Woningfotografie gevolgd bij Theo Koeten, fotograaf en docent aan de Fotoacademie in Amsterdam. 

BY PEET! Vastgoedstyling richt zich op particulieren, makelaars en projectontwikkelaars in de regio Noordoost-Nederland (inclusief de Waddeneilanden) en is aangesloten bij het CNVV, het Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten.

Een goede samenwerking is onmisbaar om een geslaagde (verkoop)styling te realiseren, daarom hecht ik veel waarde aan een goed contact met mijn klanten. Indien u een eventuele samenwerking wenst te bespreken, neem vrijblijvend contact met mij op. Ik kom graag toelichten hoe u uw verkoop kansen vergroot op de woningmarkt of hoe u uw huis van een nieuwe look & feel kunt voorzien. 

Met style-volle groet,

Petra de Graaf

Interesse gewekt?

Heeft u vragen omtrent vastgoedstyling, interieurstyling of fotoreportages?

Bel, WhatsApp, mail of vul het contact formulier in, voor het maken een vrijblijvende (online) afspraak. Wellicht tot ziens!

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie